WWE and GFX forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWE and GFX forum

WWE and GFX forum

DomovDomov  PortálPortál  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  Prihlásenie  

Promo pre užívatela Vladon Von Vidloň

Goto down 
AutorSpráva
jarji.
Moderator & Grafik
Moderator & Grafik
jarji.

Počet príspevkov : 183
Registration date : 17.07.2008

Promo pre užívatela Vladon Von Vidloň Empty
OdoslaťPredmet: Promo pre užívatela Vladon Von Vidloň   Promo pre užívatela Vladon Von Vidloň Icon_minitimeSt júl 23, 2008 2:45 am

"Zdravím vás pán Vidloňus.Dúfam že budete patrit do elity Slovak Wrestling Federation.Arény sa ešte len staviajú a zanedlho sa začnú konat shows." Povedal redaktor televíziíí markíza novému wrestlerovy. On nato odpovedal takto: "Tak vto dúfam aj ja a dúfam že prvá show mi vyjde na vítaztvo a prestane ma už trápit moje narazené koleno.Chcel by som svoj prvý zápas v Slovak Wrestling Federation vyhrat aby som si hnde na začiatok získal nejaký fanúšikov."
Vtom sa durútil agent Slovak Wrestling Federation a nováčikovy do rúk položil nejaký kufrík.Wrestler sa pýta: "Co v tom je?" "Otvor a uvidíš!" Náhle odpovedal agent.Wreslter to uvidel a oči sa mu rozžiarily ako diamanty- "To-to-to to sú peniaze.Kopec penazí!Kolko tam je?" agent pyšne odpovedá: "Je tam jeden milion slovenských korún.Ak svoj prvý zápas vyhráš tak si tú sumu možeš nechat.Ale ak prehráš tak mi ju musíš vrátit."
Návrat hore Goto down

Promo pre užívatela Vladon Von Vidloň
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
WWE and GFX forum :: E-Fed :: E-Fed Shows-
Prejdi na: